Nyheter

Anmäl er till årets Elevskyddsombudsutbildningar!

I vår arrangerar Sveriges Elevråd traditionellt elevskyddsombudsutbildningar runt om i landet. Missa inte er chans att ge era elevskydd den utbildning de förtjänar. Mer information och länk till anmälningsformuläret hittar du här!

Läs valberedningens förslag!

Nu finns valberedningens förslag att läsa på årsmötetssidan. Läs vilka som föreslås till styrelseposter – inklusive ordförandeposten- och poster inom organisationens valberedning och revision. Förslaget hittar du i menyn till höger.

Nu finns handlingarna inför Årsmöte18!

Nu hittar ni alla handlingarna inför Årsmöte18 på årsmötetssidan. De ligger i menyn till höger.

Sveriges elevråd med och driver projekt mot sexuella trakasserier i skolan

Uppstart-Metoo-projekt-copy-compressor

Regeringen klubbade i slutet på juni ett riktat ”Metoo”-paket på 120 miljoner kronor som en del i vårändringsbudgeten. Av dessa medel fick Skolverket 50 miljoner kronor, varav tio miljoner var avsatta för utåtriktade insatser för en bättre arbetsmiljö för elever,

Hälsning från Josefin – projektledare för Elevrådsdagarna!

41647106_2062883523743191_7595366190839496704_n

Projektledaren Josefin berättar om vad ni kan förvänta er under höstens Elevrådsdagar. Glöm inte att anmäla er!

Anmäl er till Sveriges Elevråds Årsmöte!

Den 9-10 november håller Sveriges Elevråd sitt årsmöte i Stockholm. Anmälan är nu öppen och du hittar den här. Mer om årsmötet hittar du här!

Välkomna till Årsmöte18

Den 9-10 november håller Sveriges Elevråd sitt årsmöte i Stockholm. Sveriges Elevråd är en rikstäckande ideell organisation för elevkårer och elevråd på övre grundskolan. Sveriges Elevråds vision är att det på varje högstadieskola i Sverige ska finnas ett elevråd som

Twitter

Information

Facebook