Nyheter

Nominera till Årets Elevråd!

elevrådsgalan_2017_elevråd

På årsmötet kommer vi att dela ut pris för både Årets Elevråd och Årets Nykomling. Årets Elevråd ges till till det elevråd som under året bedrivit bäst verksamhet och som genom att tillvarata sina medlemmars intressen skapat den mest givande

Valberedningen söker kandidater!

HannaF

Till årsmötet söker valberedningen kandidater till de olika förtroendeuppdrag som Årsmöte17 ska välja. Kanske ska just du kandidera? Mer information hittar ni här, bland annat tre filmer där Sveriges Elevråds styrelse berättar mer.

Anmäl er till årsmötet!

bild3

Äntligen kan ni anmäla er till Sveriges Elevråds årsmöte! Under en helg i november kommer vi att rösta om viktiga frågor för organisationens framtid, välja en styrelse och valberedning och såklart umgås, mingla och utse Årets Elevråd och Årets Nykomling.

Vad vill styrelsen?

21443204_268848076967130_1963151049_n

Nu hittar ni styrelsens förslag på hur Sveriges Elevråd ska utvecklas på vår hemsida. Styrelsen vill bland annat införa sex- och samlevnadsundervisning i idéprogrammet, revidera stadgan och anta en verksamhetsplan för 2017/2018. Dessa förslag – så kallade propositioner – har

Missa inte årets Elevrådsdagar!

Under oktober arrangerar Sveriges Elevråd Elevrådsdagar runt om i Sverige – ett perfekt till för just ert elevråd att få hjälp med elevrådsarbetet, att engagera fler elever och bidra till en mer givande skoltid. Mer information hittar ni här.

Välkomna till Sveriges Elevråds Årsmöte17

I år håller Sveriges Elevråd sitt årsmöte den 11-12 november i Stockholm. Komplett kallelse, praktisk info och reseblankett samt mer information hittar ni här.

Vår syn på skolkommissionens slutbetänkande

slutbetank

Klicka på denna länk för att läsa mer om vad vi på Sveriges Elevråd samt Sveriges Elevkårer tycker om skolkommissionens slutbetänkande. KLICKA HÄR för att läsa!

Twitter

Information

Facebook