BOOST17

boost_workplace

Välkomna till BOOST17?

Vad är BOOST?
BOOST är en inspirationsdag för våra medlemmar. Vi håller tre mötesplatser på tre olika platser i Sverige. Tillsammans med andra elevråd kommer ni ta del av föreläsningar, workshops och nätverkande. Det är en fantastisk möjlighet att knyta kontakter så att ni kan hjälpa och peppa varandra även efter BOOST. När dagen är slut kommer ni vara motiverade och redo att lyfta era elevråd till nya nivåer!

Tid och plats
BOOST17 äger rum den 5 maj på tre olika platser i Sveriges:
– Uppsala
– Stockholm
– Hässleholm (FULLT - det går inte längre att anmäla sig)

boost_workplace

Klicka här för anmälan!

Anmälan är öppen sen 24 mars! Då vi har begränsat med plats är det viktigt att ni anmäler er så snart som möjligt. Det finns tyvärr ingen möjlighet för lärare, föräldrar eller andra kontaktpersoner att delta på arrangemanget. Vi kommer däremot att ha flera medarbetare på plats för att erbjuda bästa möjliga stöd för våra deltagare.

Mat och fika
På BOOST bjuds deltagarna på både mat och fika. Kom ihåg att uppge eventuell specialkost i anmälan.

Resor
Deltagarna bokar sina egna resor, men det finns möjlighet till viss reseersättning. Kontakta projektledaren för den träff (Uppsala, Stockholm eller Hässleholm) ni vill delta vid för mer information.

Vid förhinder
Skulle du drabbas utav sjukdom eller något annat som gör att du inte kan delta på BOOST17 är det viktigt att du meddelar någon av projektledarna så tidigt som möjligt. Av säkerhetsskäl behöver vi veta exakt hur många som deltar under dagen.

Frågor?
Har du några frågor eller funderingar? Kontakta projektledaren din din region så ska vi se till att göra vårt allra bästa för att hjälpa dig!
Uppsala: Amanda Forsell (amanda.forsell@sverigeselevkarer.se)
Stockholm: Linnéa Hård af Segerstad ( linnea.hardafsegerstad@sverigeselevkarer.se)
Hässleholm: Frida Östberg (frida.ostberg@sverigeselevkarer.se)