Elevskyddsombudsutbildning

Elevskyddsombudsutbildningar
- Mars 2019.

Följer ni det arbetsmiljölagen säger om att det på varje övre grundskola ska finnas två elevskyddsombud per årskurs? Då vet ni säkert att de även har rätt till särskild utbildning! Under mars 2019 anordnar Sveriges Elevråd utbildningsdagar för att hjälpa skolor att utbilda sina elevskyddsombud.

Hur ser vår elevskyddsombudsutbildning ut?

Våra utbildningsdagar är en uppgraderad version av vårt tidigare arrangemang ESO-turnén. Under en utbildningsdag får elevskyddsombuden den grundläggande utbildning de behöver för att kunna utföra sitt uppdrag på bästa sätt. Föreläsning om arbetsmiljö och elevskyddsombudens uppgifter blandas med workshops och erfarenhetsutbyten med andra elevskyddsombud.

En utbildningsdag pågår under en halvdag mellan klockan 12:00 – 15:30. För att hålla energin uppe bjuder Sveriges Elevråd på fika. Alla deltagare får exklusivt material samt ett diplom för att kunna visa att de genomfört utbildningen.

När kommer elevskyddsombudsutbildningen till vår stad?

Här hittar ni utbildningsdagarna 2019. Alla skolor i alla städer är givetvis välkomna till alla stopp.

v.10 
Sista anmälningsdag: 26 februari

5 mars – Stockholm
7 mars – Lidköping

v.12 
Sista anmälningsdag: 12 mars

20 mars – Helsingborg 
21 mars – Malmö  (Denna utbildning pågår 13.00-16.00)

v.11 
Sista anmälningsdag: 5 mars

13 mars – Göteborg 
14 mars – Halmstad

v.13 
Sista anmälningsdag: 19 mars

26 mars – Sundsvall
28 mars – Falun

Hur anmäler vi oss?

Anmäl er här!

En anmälan kostar 4000 kr och då ingår en grupp på 6 elever. Vill skolan skicka ytterligare deltagare är ni välkomna att göra det med en kostnad på 700 kr/extra elev. I priset ingår även en plats och fika till en medföljande vuxen. Ni behöver inte veta namn på deltagarna vid anmälningstillfället. Anmälan är bindande och faktureras efter utbildningstillfället.

Ett större informationsmail med plats och annan praktisk information går ut i och med sista anmälningsdag (cirka 10 dagar innan utbildningsdatum).

Hoppas vi ses!

Frågor?
Kontakta oss!
[email protected]
08-644 45 00