Sveriges Elevråds årsmöte

årsmöte

Välkomna till Sveriges Elevråds årsmöte 2017!

Vad händer under ett årsmöte?

Föreläsningar
Under arrangemanget hålls föreläsningar, till exempel en årsmötesutbildning för att alla ska veta hur ett årsmöte går till.

Middag med prisutdelning
Under fredagen serveras en trevlig middag med flera rätter. I samband med detta presenteras vilka elevråd som har vunnit pris för ”Årets Elevråd” och ”Årets Nykomling”.

Chans att träffa andra elevråd
Vi tror att elevråd har mycket att lära av varandra, passa på att lära känna nya vänner under årsmötet.

Möte
Årsmötet vore inte så mycket utan själva mötet. Här väljer medlemmarna hur Sveriges Elevråds framtid ska se ut, dels genom att ta beslut om vad organisationen ska ha för riktning dels genom att välja ny styrelse, valberedning och revisorer.

Här anmäler du dig till årsmötet!

Praktisk information

Tid och plats
Årsmötet hålls i Stockholm, den 11-12 november. Årsmötet inleds kl 14 på lördagen den 11 november och avslutas cirka kl 13 på söndagen den 12 november.

Anmälan
Varje elevråd får anmäla max två deltagare, vi vill gärna att Ordförande och vice Ordförande deltar.
Resa
Deltagare står själva för resa till och från årsmötet, men möjlighet till reseersättning finns (se blankett i menyn till höger). För att få ett bra pris rekommenderar vi att ni bokar era biljetter så snart ni kan.

Kostnad
Det kostar inget att vara med på Sveriges Elevråds årsmöte.

Boende och mat
Deltagare sover i sovsalar och får själva ta med liggunderlag, kudde, handduk och annat som behövs för övernattningen. Personal från Sveriges Elevråd finns på plats hela natten. All mat och fika står Sveriges Elevråd för under arrangemanget. Kom ihåg att vara noga med att uppge eventuella allergier eller specialkost i anmälan.

Ytterligare information
Mer detaljerad information med vägbeskrivning, packlista och schema går ut ca två veckor innan årsmötet till alla anmälda deltagare.

Frågor?
Har du några frågor inför årsmötet mailar du viktor.rasch@sverigeselevkarer.se eller ringer 070-965 55 36.